Тиждень мистецтв (свято театру)

2017-04-07

/Files/images/DSCN9571.JPG

У Лісовогринівецькому дошкільному навчальному закладі «Ромашка» з 3 по 7 квітня 2017 року було проведено тематичний тиждень мистецтв (свято театру).

Метою проведення Тижня є розвиток здібностей дітей засобами театрального мистецтва; виховання інтересу до різних видів і жанрів театралізації, прагнення до самовираження.

На протязі тижня з вихованцями було проведено театралізовані міні-вистави в групах за допомогою різних видів театру: театр рукавичок, театр масок, настільний театр, театр на олівцях; бесіду «Правила поведінки в театрі»; сюжетно-рольову гру «Театр», літературну вікторину «Сторінками улюблених казок» та показ вистави «Лісова пригода» вихованцями середньої групи за допомогою театру рукавичок.

Також діти переглянули лялькову виставу Хмельницького обласного театру ляльок «Казка ланцюжок».

/Files/images/DSCN9505.JPG

Для батьків ДНЗ було розміщено інформаційні матеріали «Казка вчить, як у світі жить»; проведено анкетування «Цікавий вихідний день з мамою і татом» та створено виставку робіт гуртків: «Українська народна іграшка» і «Талановиті пальчики»

/Files/images/DSCN9547.JPG

З працівниками дитячого садка було проведено майстер-клас керівника гуртка театралізованої діяльності по виготовленню ляльок для театру.

/Files/images/DSCN9531.JPG

У п’ятницю 7 квітня відбулися збори колективу щодо проведення Тижня мистецтв, де були підведенні підсумки. Тиждень надав позитивних емоцій колективу, батькам, а головне вихованцям дитячого садка.

Кiлькiсть переглядiв: 636

Коментарi